Skip to content

”Det uudforskede liv er ikke værd at leve”
-Sokrates 

Om mig

Mit navn er Christina, jeg er 36 år og uddannet socialrådgiver tilbage i 2012 og siden jeg blev uddannet, har jeg arbejdet med mennesker i forskellige forløb, der har været udfordret med forskellige livsomstændigheder f.eks. sygdom, misbrug, kriminalitet, arbejdsløshed mfl. Jeg har 10 års erfaring i samtaler med mennesker, som på en eller anden måde er ramt i livet, befinder sig i en krise eller som ønsker personlig udvikling.

De seneste 11 år har jeg også været frivillig på et værested i Odense, hvor jeg har mødt spændende mennesker med vidt forskellige livssituationer end min egen. Min nysgerighed for mine medmenneskers livshistorie, har været medvirkende til den personlige udviklingsrejse, som jeg selv nu er på med psykoterapeut studiet.

Mine medmenneskers trivsel har altid optaget mig, og jeg ønsker med denne efteruddannelse at være med til at fremme mental sundhed for alle. Jeg finder det meget givende at kunne være med til at yde mit lille bidrag til en bedre verden, for de mennesker jeg kommer i berøring med.

Jeg er 4. års psykoterapeutstuderende på EDP-instituttet og har, som dig, en personlige historie og erfaring med livet, på godt og ondt. Jeg har selv oplevet værdien og effekten af psykoterapi, som jeg ønsker at give videre til andre. Jeg har selvfølgelig også fået mange timer i egen-terapi i forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut og modtager fortsat løbende supervision.

Og så vil jeg glæde mig til at byde dig hjertelig velkommen indenfor, hvor du vil møde en opmærksom og empatisk psykoterapeutstuderende, som vil være sammen med dig og dit særlige ståsted i livet og bidrage til, at du får den indsigt til at opdage hvad som er vigtigt for dig.